Eerste week van november 2019 verwachten onze Maxime en Nederlands ( werk) kampioen Bilal wind in de wilgen pupjes in rood en wildkleur, standaard ruwhaar pupjes, dus geen dwergjes,  wacht niet te lang met reserveren, onze pupjes zijn meestal altijd al besproken voordat ze geboren worden. 

Een aantal zaken die van belang zijn:

Vanwege het rabiësverbod verkopen wij geen pupjes meer naar het buitenland, dus ook geen België meer.

Wij ontvangen geen mensen meer die vooraf een bezoek willen brengen aan ons terwijl de pups nog niet zijn geboren, veel mensen hebben al een bepaalde voorkeur voor geslacht of kleur en als de pupjes eenmaal geboren zijn en hun voorkeur zit er niet bij, is het zonde van uw en onze tijd! Bovendien de ervaring heeft ons geleerd dat er een hele ochtend gekletst gaat worden en de aspirantpupkoper alle informatie meekrijgt van ons,  en ze vervolgens weer s’middags bij een andere fokker zitten en zodoende hun vrije zondag  weer hebben gevuld, wij zeggen altijd gekscherend: “ we zijn toch geen dierentuin”? Iedereen is bij ons altijd welkom maar wél als we weten dat er eventueel een pupje beschikbaar is voor het gezin. 

Wij staan niet toe dat mensen een bezoekje  willen brengen aan hun pupje terwijl ze hun hond meebrengen, dit in het kader van “ we willen zien of er een klik is tussen de hond en de pup” : ten eerste de moederhond zou helemaal in de stress raken als er een hond van buitenaf hier in de woonkamer zou rondlopen, ten tweede,  de pups lopen het risco met virussen en infecties in aanraking te komen die de hond bij zich zou dragen, ten derde: de hond is zo onder de indruk van de nieuwe geuren en situatie dat deze zich zeker anders zou gedragen dan normaal! Een pupje van 3 weken is echt niet geïnteresseerd in uw hond, dus ook hier gedraagt deze pup zich anders dan met bijv 7 weken oud, als ze meer openstaan voor nieuwe dingen, Hoe vervelend en streng dit misschien overkomt, wij zijn super zuinig op onze pupjes en willen geen enkel risico lopen dat ze ziek raken of dat er iets met ze gebeurt, fokken is een hele tijdrovende en intensieve hobby, en een nestje pupjes doe je niet zomaar even, daar gaat maanden planning aan vooraf en we besteden er veel tijd en aandacht aan, dus vandaar dat we dit zo willen.

 

 

 

Pupjes van ons laatste nestje, deze pupjes zijn allemaal al uitgevlogen !

Steekproefgewijs voert de chipper van de raad van beheer een nestcontrole uit, dat gebeurt dus niet elke keer als de chipper
komt om pups te chippen, als een chipper wel in de gaten heeft dat het wel goed zit bij een fokker, zal hij of zij om de paar jaar een controle doen.

 

Pups worden verkocht met een koopovereenkomst.

Voor meer informatie klik op de links : Geplande nestjes en/of aanschaf puppy

Wij fokken pups alléén met FCI stamboom én alle pups krijgen een microchip van de Raad van Beheer, en ze worden door ons al geregistreerd bij een databank!


Alle rechten zijn voorbehouden.Niets van deze website mag zonder toestemming van P. de Klerk worden gekopieerd, zonder schriftelijke toestemming!