Mijn naam is Peter de Klerk en ik ben sinds 2003 geregistreerd als fokker / kennelhouder bij de Raad van Beheer in Amsterdam.

IK FOK SLECHTS 1 OF 2 NESTJES PER JAAR IN DE WOONKAMER, EN DE PUPS BLIJVEN DAAR TOTDAT ZE WEG MOGEN VANAF 8 WEKEN OUD!! MOEDERHOND BLIJFT BIJ DE PUPS TOTDAT DE LAATSTE IS WEGGEGAAN HIERDOOR VOED DE MOEDERHOND TOT HET LAATST HAAR PUPPEN OP DMV HET SPELEN EN DE BIJBEHORENDE CORRECTIES DIE ZE GEEFT, HIERDOOR LEREN PUPS AL HEEL JONG WAAR DE GRENS LIGT. 

Omdat het fokken van maar 2 nestjes per jaar puur hobbymatig is en je er zeker niet van kan leven heb ik er een betaalde baan ernaast! een baan waarbij ik smorgens vroeg begin en rond een uurtje of 11-12 weer thuis ben voor de hondjes. 

Ik ontvang daarom de puppyvisites graag op een zondag omdat ik af en toe ook op zaterdag moet werken. 

 
Ik fok zo af en toe, met veel liefde en toewijding, een nestje volgens mijn eigen visie op teckeltjes, dat wil zeggen dat een lief en stabiel karakter bij mij voorop staan en dat ik alle gezondheidstesten zal uitvoeren, zodat er hopelijk lieve en gezonde teckelpupjes op de wereld worden gezet, ik breng mijn  fokteefjes af en toe uit op hondenshows om een keurmeester het exterieur en gangwerk te laten beoordelen. 
Schoonheid is belangrijk, maar nog veel belangrijker zijn; een goed karakter en een goede gezondheid!!! daar heb ikzelf en toekomstige puppykopers veel meer aan.